Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις με Στυλ

Είμαστε στη διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στις ανάγκες σας, με τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Το πάθος μας και ο σεβασμός μας για στυλ με αισθητική, αποτελούν εγγύηση για αξέχαστες και επιτυχημένες εκδηλώσεις δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια.

Προσφέρουμε για Κάθε Εκδήλωση…

μια μοναδική εμπειρία…

H αίθουσα εκδηλώσεων Sikywn έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 170 άτομα, στην δυο επιπέδων ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα!

Αναλαμβάνουμε και Οργανώνουμε:
  • Πλούσιο Γευστικό Μενού με Έμπειρους Σεφ
  • Στολισμό της Αίθουσας
  • Μουσική με Dj
  • Επαγγελματική Φωτογράφιση
  • Προτζέκτορα
  • Δραστηριότητες για παιδιά

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια εκδήλωση!


Ο φιλόξενος και ζεστός μας χώρος, σε συνδυασμό με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, κάνουν την Sikywn την ιδανική επιλογή για την οργάνωση της εκδήλωσης που επιθυμείτε.

Η Sikywn αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για την γαμήλια δεξίωση σε ένα υποσχόμενο ευχάριστο περιβάλλον όπου οι προσκεκλημένοι σας θα περάσουν όμορφα και η μέρα του γάμου σας θα σας μείνει αξέχαστη.

Φροντίζουμε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας και αναλαμβάνουμε από τον στολισμό, την μουσική μέχρι και το μενού ώστε να είναι όλα άψογα.

Ένα τόσο ιδιαίτερο γεγονός όπως η δεξίωση βάπτισης του παιδιού σας, απαιτεί και ένα μοναδικό μέρος για να το γιορτάσετε! Πραγματοποιήστε τη δεξίωση βάπτισής του, σε ένα πολυχώρο διαφορετικό από τους άλλους.

Ειδικό μενού για τα παιδιά και δημιουργικές δραστηριότητες εγγυώνται μια επιτυχημένη εκδήλωση, όπου οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να την απολαύσουν και να τη θυμούνται για πάντα.

Πραγματοποιήστε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας σε ένα χώρο ευχάριστο και ιδιαίτερο. Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το γεύμα τους σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, διαμορφώνοντας το πάρτυ σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Η Sikywn έχει το δικό της ανεξάρτητο χώρο για τους μικρούς της φίλους, κατάλληλο και ασφαλές ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα και πάντα με επίβλεψη.

Γιορτάστε μαζί μας την επέτειό σας, προσωπική ή εταιρική. Θυμηθείτε παρέα με φίλους την  ημέρα του γάμου σας και διασκεδάστε σε ένα φιλικό περιβάλλον με καλή μουσική και γευστικό μενού.

Προβάλλετε την εταιρεία σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα ευρύ κοινό μέσα από εταιρικά αφιερώματα που αναλαμβάνει και διοργανώνει με άριστα επαγγελματισμό και εμπειρία η Sikywn για εσάς.

Η αίθουσα Sikywn ενδείκνυται για εκδηλώσεις μικρών ομάδων και ο χώρος είναι ιδανικός για επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, εκθέσεις, παράθεση δείπνου και οποιαδήποτε είδους περίσταση.

Ο μοντέρνος οπτικό – ακουστικός εξοπλισμός είναι στη διάθεσή σας και περιλαμβάνει: προβολέα, φορητό υπολογιστή και ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε την κάθε κηδεία /μνημόσυνο με σεβασμό προς τα θρησκευτικά σας έθιμα, καθώς και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Στόχος μας για κάθε τελετή που αναλαμβάνουμε, είναι να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό, σεβασμό και συνέπεια.

Ο φιλόξενος και ζεστός μας χώρος, σε συνδυασμό με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, κάνουν την Sikywn την ιδανική επιλογή για να γιορτάσετε την ονομαστική σας εορτή με φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Μπορεί επίσης, να φιλοξενήσει εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίου, καλλιτεχνικές εκθέσεις, εμπορικές εκθέσεις, πάρτυ συλλόγων, ομιλίες, παρουσιάσεις έργων, φιλανθρωπικούς χορούς κ.α.

Κάντε Κράτηση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος